Resultaten voor de beste geurstokjes

2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
Wel wat duurder dan de geurkaars, maar je ruikt het wel beter. De geurkaarsen kun je het beste aansteken in een kleine ruimte maar zijn voor 4 zeker het proberen waard. Naast geurkaarsen en geurstokjes waren er ook handcrèmes en bodylotions te koop in de geuren Cedar, Linen en Flora die er ook heel mooi uit zagen.
Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Kruidvat Geurstokjes gemaakt van natuurlijk riet absorberen de uniek gemengde geurolie, waardoor een heerlijke geur door de ruimte wordt verspreid. De geurstokjes behoren tot het vaste assortiment van Kruidvat en zijn daarom het gehele jaar door verkrijgbaar in de geuren vanilla, orchidee, jasmijn, green tea en rose.
On-line en pm.
Rituals geurstokjes review Linnes.nl.
De navulling is wel handig als je de luxe houder voor de geursticks van Rituals hebt, maar ik vind juist de flesjes zo mooi. Rituals geurstokjes review Sweet Sunrise. Sweet Sunrise is een heerlijke geur die kruidig en fris is: hij bevat ceder en zoete sinaasappel.
Dol op geurstokjes Volg Suzanne.
Ik kocht een leuk wit dienblaadje om de geurstokjes en kaarsjes op te zetten helaas is het blad ietsjes beschadigd in de winkel en een zacht hartje van stof ter decoratie. Omdat deze geurstokjes aan de andere kant van de woonkamer staan, botst de geur niet met de stokjes van Rituals.
Geurstokjes van RITUALS Een heerlijke geur in huis.
Naast RITUALS geurstokjes zorgen onze geurkaarsen ook voor een bijzondere sfeer in huis. De geuren van RITUALS worden ontwikkeld door de beste parfumeurs van de wereld. Met de geurstaafjes laat je jouw huis op een natuurlijke en stijlvolle manier heerlijk ruiken.
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Hierdoor vervliegt de geurolie veel langzamer en heb je veel langer plezier in vergelijking met geurstokjes van veel andere fabrikanten. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Welkom op deze mind en lifestyle blog! Hier vind je dagelijks een nieuw artikel over drie onderwerpen.: Productiever werken, positief denken, het beste uit je leven halen, genieten en tips om te groeien als persoon.

Contacteer ons