Resultaten voor geurstokjes schadelijk

On-line en pm.
Beter geen geurkaarsen of kamerparfums in huis gezondheid.be.
Moraal van het verhaal: er zijn weinig of geen bewijzen dat geurkaarsen en andere luchtverfrissers een positief effect hebben buiten de aangename geur, maar er zijn wel meer en meer aanwijzingen dat ze mogelijk schadelijk kunnen zijn. Baat het niet, het kan mogelijk wel schaden.
Gezonde en niet giftige luchtverfrissers om zelf te maken.
Een schadelijke stof die bijvoorbeeld niet in speelgoed gebruikt mag worden omdat het invloed heeft op de ontwikkeling en reproductie. Luchtverfrissers met ftalaten mogen niet schadelijk genoemd worden volgens een rechtszaak in 2005, maar het wordt afgeraden om deze verfrissers en geurkaarsen elke dag in huis te laten branden.
Zijn geurkaarsen echt zo gevaarlijk? FANTASTIC MOMS. Zijn geurkaarsen echt zo gevaarlijk? FANTASTIC MOMS.
Waah, okee, shit, ik heb het artikel van radartv gelezen en daar staat dus dat je beter geen luchtverfrissers kan hebben bij kinderen. Nu wonen wij tijdelijk in een oud, stinkend huurhuis en heb ik dus al tijden zon geurstekkerding in het stopcontact beneden en boven zitten. Als ik vanavond thuis kom, trek ik die er gelijk uit. Maareh, hoe zit het dan met de geurstokjes?
Het gevaar van luchtverfrissers Mens en Gezondheid: Diversen.
Styreen is verder schadelijk voor het zenuwstelsel. Het inademen van tolueen kan leiden tot misselijkheid, vermoeidheid, concentratiestoornissen en bewustzijnsverlies en nog veel meer stoornissen. De stof hoopt zich op in het lichaam en het is met name giftig voor de lever en de nieren.
Schadelijk wierook Gemist Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
De quinoa-hype De quinoa-hype. Cosmetica schadelijk voor vruchtbaarheid mannen Cosmetica schadelijk voor vruchtbaarheid mannen. KLPD waarschuwt voor schadelijke nepmail KLPD waarschuwt voor schadelijke nepmail. Voedingssupplementen soms schadelijk voor gezondheid Voedingssupplementen soms schadelijk voor gezondheid. Op de hoogte blijven van consumentenzaken?

Contacteer ons