Op zoek naar geurstokjes test?

Tip/review: budget geurstokjes hesterly.
Voor Sinterklaas kreeg ik van mijn zus geurstokjes van het merk Deco Aro, een afkorting van Decoration a Aroma. Het zal je niet erg bekend in de oren klinken en na een Google rondje kom ik ook niet veel bruikbaars tegen, behalve hun website.
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Ik gebruik vrijwel altijd goedkopere geurstokjes, ik gebruik ze wel al jaren. Maar de prijs is ook de reden dat ik die geurstokjes niet in huis haal. Bij de Intratuin of de Action koop ik wel eens geurstokjes, ik vind ze fijn ruiken.
Rituals Lotus Secret Fragrance Sticks.
Afgelopen winter heb ik de appel/kaneel kaars van Ikea gebrand, maar nu de lente eraan begint te komen ben ik overgestapt naar lichtere geurtjes. Ik hoorde om me heen al vaak goede verhalen over de geurstokjes van Rituals en toen we in de huiskamer de Rituals Lotus Secret Fragrance Sticks hadden staan werd ik verliefd.
2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
Mirjam 17 aug. Ik heb ze in de winkel geroken, maar ik vond de geurstokjes nogal een alcohol lucht hebben tegen het einde Ik ga denk toch voor de geurstokjes van The Body Shop, al vind ik die wel wat prijzig.
Gezonde en niet giftige luchtverfrissers om zelf te maken.
Ik heb alles volgens je beschrijving gedaan: flesje met smalle hals, geurstokjes van Rituals, essentiele olie en water. Wat ik ook probeer, er komt geen geur af van de stokjes. Hoeveel druppels olie doe jij erin en in hoeveel water?
Dol op geurstokjes Volg Suzanne.
Ik kocht een leuk wit dienblaadje om de geurstokjes en kaarsjes op te zetten helaas is het blad ietsjes beschadigd in de winkel en een zacht hartje van stof ter decoratie. Omdat deze geurstokjes aan de andere kant van de woonkamer staan, botst de geur niet met de stokjes van Rituals.

Contacteer ons