Zoeken naar rituals geurstokjes verdampen snel

Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Oeh die ga ik zeker proberen voor dat geld! Die van Rituals enzo zijn altijd 20 euro ofzo. Selma 22 mrt. Ik ben gek op lekkere luchtjes in huis zolang het maar niet TE aanwezig is, zodra ik weer op mezelf woon, ga ik ze zeker proberen! Bellachique 22 mrt. Ik wist helemaal niet dat ze geurstokjes hadden, snel eens gaan kijken!
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Ik heb de geurstokjes van de Hema in December voor mijn verjaardag gekregen, maar de geur verdween al snel! Ik vind jet concept heel leuk, alleen deze zijn wel erg duur ja! De geur zal wel heel erg lekker zijn, zoals altijd met Rituals producten vind ik: Ik zou het graag als cadeautje krijgen, maar het zelf ooit ook echt kopen weet ik nog niet!
Nog een sale-tip: Rituals Cynthia.
Laura 6 jaar geleden. Heb hem ook gehaald en ook de geurstokjes! Zo, hier gaat alles weer heerlijk ruiken! Kiona 6 jaar geleden. Ik werk bij Rituals in Haarlem., De geur kaarsen gaan erg snel! En de actie loopt tot eind deze maand.
Klacht Rituals! Snel verdampen geurstokjes en veel minder geur KLACHT.nl.
Snel verdampen geurstokjes en veel minder geur. Klacht: Snel verdampen geurstokjes en veel minder geur. Inge D op 05 februari 2017 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten. Meld uw Klacht over Rituals. Zo werkt het. Zowel op kantoor als privé gebruiken wij al jaren de grote flessen met geurstokjes.
DIY geurstokjes interieurparfum The Life Factory. DIY geurstokjes interieurparfum The Life Factory.
Elk huis heeft wel een typische geur, al is die niet altijd even aangenaam. Wij gebruiken al een hele poos een Rituals huisparfum om ons appartement aangenaam te laten ruiken, de geur daarvan heet Sunrise. Hele lekkere geur, alleen is zon parfum niet altijd zo praktisch. Je moet m handmatig verspreiden, de geur verdwijnt behoorlijk snel en zon parfum is ook nog eens best duur. Wij besloten zelf geurstokjes te proberen maken, om een frisse geur door ons appartement te verspreiden.
Hoi Rituals, Ik heb laatst voor de. Annelies Dersjant Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Annelies Dersjant aan Rituals Cosmetics. 1 oktober 2012. Ik heb laatst voor de tweede keer geurstokjes gekocht, de grote variant. Hier staat op de verpakking dat je er ongeveer 3 maand mee doet.

Contacteer ons