Op zoek naar goede geurstokjes?

2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
Minke Maria 15 aug. Als je goedkope, maar goede kaarsen wil in zon frisse was geur moet je Cotton nemen bij kruidvat! Julie 15 aug. Ik vind de geurstokjes nog best prijzig. De kleine geurstokjes van Rituals kosten ook 12.50 en dan heb ik liever die in huis staan!
Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Ik heb altijd geurstokjes in de toilet staan, maar dan de duurdere zoals Rituals of Sabon. Meestal geuren de goedkopere niet zo lang, maar ik ben hier wel nieuwschierig naar geworden. LottedeJ 22 mrt. Wij hebben deze stokjes in het toilet staan, ik weet alleen niet welke geur. Ik vind t wel echt fijn ruiken, het is ook niet te sterk ofzo! HollandaBeauty 22 mrt. Ik kende ze nog niet, goede tip zeker bij de kattebak lekker praktisch haha.
On-line en pm.
Tip/review: budget geurstokjes hesterly.
Voor Sinterklaas kreeg ik van mijn zus geurstokjes van het merk Deco Aro, een afkorting van Decoration a Aroma. Het zal je niet erg bekend in de oren klinken en na een Google rondje kom ik ook niet veel bruikbaars tegen, behalve hun website.
Heerlijke geurstokjes voor in huis Westwing.
De kwaliteit van geurstokjes is afhankelijk van de prijs. Vaak zijn goedkope varianten sneller op en is de geur niet tot nauwelijks in de ruimte aanwezig. Goede geurstokjes zijn relatief duur, maar gaan langer mee en je merkt echt dat de geur in huis aanwezig is.
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Tiffany 20 februari 2014 / 1549.: Ikzelf ben niet zo voor geurstokjes. Ik vind de geur meestal net te heftig, dus opteer ik altijd voor geurkaarsen. Die zorgen voor een goede, subtiele geur. Maar ze staan wel leuk in je interieur, zon geurstokjes!
Dol op geurstokjes Volg Suzanne.
Ik kocht een leuk wit dienblaadje om de geurstokjes en kaarsjes op te zetten helaas is het blad ietsjes beschadigd in de winkel en een zacht hartje van stof ter decoratie. Omdat deze geurstokjes aan de andere kant van de woonkamer staan, botst de geur niet met de stokjes van Rituals.

Contacteer ons