Resultaten voor geurstokjes maken

Diy: geurstokjes zelf maken Puurweb.
Na een tijdje was de geur echter verdwenen, maar ik vond het setje zelf wel leuk staan en wou het niet weggooien. En toen kwam ik op het idee om zelf geurstokjes te maken en de gekochte geurstokjes te herbruiken.
Gezonde en niet giftige luchtverfrissers om zelf te maken.
Ik heb alles volgens je beschrijving gedaan: flesje met smalle hals, geurstokjes van Rituals, essentiele olie en water. Wat ik ook probeer, er komt geen geur af van de stokjes. Hoeveel druppels olie doe jij erin en in hoeveel water? GEUREN DIE BLIJ MAKEN!
Reed diffuser, zelf maken met deze handleiding.
Met deze handleiding kan je zelf een reed diffuser maken met natuurlijke ingrediënten. Bovendien is het heel gemakkelijk en werkt het goed! Benodigdheden voor je diy reed diffuser. Glycerine of een plantaardige olie naar keuze neem een vloeibare olie die geen geur heeft zoals zonnebloemolie of amandelolie., Wodka of pure alchohol. Het beste werkt alcohol met een hoog alcohol percentage. Hier vind je biologische alcohol weingeist maar je kunt ook ethanol bij de drogist halen. Etherische olie naar keuze. Een lege fles/vaas met een kleine opening. Speciale reed geurstokjes!
Maak je eigen geurstokjes / fragrance sticks Sillysis. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter.
Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit aan gedacht om geurstokjes zelf te maken. Ik koop ze altijd maar zelf maken is veel op termijn inderdaad een stuk voordeliger verwacht ik. Kelly Dutchie on the Road onlangs geplaatst Terug uit Thailand Beantwoorden.
DIY geurstokjes interieurparfum The Life Factory. DIY geurstokjes interieurparfum The Life Factory.
Wij besloten zelf geurstokjes te proberen maken, om een frisse geur door ons appartement te verspreiden. Je hebt nodig: flesjes met een brede bodem maar een smalle hals, water of baby-olie, etherische olie/parfumolie, eventueel wodka, satéprikkers en leuke versiering zoals washitape of lint.
DIY: geurstokjes voor in huis De kleine dingen.
Met wat etherische oliën en houten prikkers maakte ik mijn eigen geurstokjes, en zo kan ik bovendien eindeloos variëren. Das goed voor mijn huisje, en voor mijn portemonnee! Laten we dus maar snel aan de slag gaan. Wat heb je nodig voor deze geurstokjes? Om zelf je geurstokjes te maken, hoef je slechts een paar benodigdheden in huis te halen.:
Diy: geurstokjes zelf maken Duurzaam leven, Luchtverfrisser en Pepermunt. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende.
Diy: geurstokjes zelf maken. Kruiden Lavendel geurstokjes zelf maken. Doe Het Zelf Reinigers Sodas Bakpoeder Huishouden Zuinig Lifehacks Schoonmaken Midden Minimalisme Zelf afwasmiddel maken is makkelijker dan je denkt. Bovendien is het goedkoop en ook nog eens goed voor het milieu.
DIY: Budgetvriendelijke geurstokjes My Simply Special.
Altijd fijn en het blijven perfecte cadeautjes. Nu zag ik pas bij de Xenos een pakje met losse stokjes hangen dus toen leek het me leuk om zelf ook eens een poging te doen om geurstokjes te maken. Die van Rituals zijn toch wat te duur om overal in huis neer te zetten en zelf kan je heel makkelijk budgetvriendelijke geurstokjes maken.

Contacteer ons