Zoeken naar geurstokjes slaapkamer

Rituals geurstokjes review Linnes.nl.
Een heerlijke geur voor in je toilet, badkamer en huiskamer, maar omdat hij zo licht is ook voor in je slaapkamer. Rituals geurstokjes review Pure Rose. Rozengeur en ik zijn niet echt vrienden. Vooral hele sterke rozengeuren vind ik helemaal niet lekker.
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Ik heb in mijn slaapkamer en living en in wc geurstokjes staan van rituals en bij ons verspreid die geur niet over de hele ruimtes, ik weet niet hoe het komt want ik riek dat graag. Doe ik iets verkeerd dan?
Dol op geurstokjes Volg Suzanne.
Deze hadden we al staan. Geurstokjes Bolsius Magnolia in de slaapkamer. Op mijn nachtkastje staat ook een glaasje met het Magnolia-geurtje van Bolsius. Onze slaapkamer is vrij groot, waardoor de geur niet zo bedwelmend is, maar lekker subtiel. Iedere keer als ik in de slaapkamer kom, ruik ik een lekker vleugje Magnolia.
Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Twee heerlijke geuren voor in je woon of slaapkamer. Ik zou zeggen: neem zéker eens een kijkje bij Kruidvat. Voor 199, kan je er geen buil aan vallen, zou ik zeggen. Een setje Kruidvat geurstokjes met olie kost 199. De Kruidvat geurstokjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Kruidvat.
Deze geuren gebruik ik in mijn huis INTERIOR JUNKIE.
Van heerlijke geurende geurstokjes in mijn toilet en slaapkamer tot aan een luxe geurkaars in mijn zithoek. Stuk voor stuk heerlijke geuren, maar er is één geur die een hele bijzondere betekenis voor mij heeft Deel op FacebookDeel op Lees meer.
10 makkelijke manieren om je slaapkamer romantischer te maken.
Een slaapkamer die lekker ruikt voelt meteen een stuk romantischer aan. Geurstokjes zijn een goede manier om een ruimte lekker te laten ruiken. Je kunt ze ook makkelijk de hele dag laten staan. Kies voor geurstokjes in een mooie vaas zoals op de foto hierboven.
Tip: geurstokjes van Action I scream beauty.
Ik heb deze geurstokjes er nu bijna 2 weken staan en iedere keer wanneer ik de slaapkamer binnenkom ruik ik die frisse geur. Ik heb deze geurstokjes ook zien staan in lavendel geur. Deze geurstokjes zijn te koop bij Action voor 199.
2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
Ik zou ze zelf niet nog eens kopen, misschien alleen voor in de slaapkamer. De geurstokjes kun je in dezelfde drie geuren kopen: Linen, Flora en Cedar. Willemijn kocht van de geurstokjes ook de geur Linen en ik kocht Flora.

Contacteer ons