Meer resultaten voor geurstokjes voor in huis

Heerlijke geurstokjes voor in huis Westwing.
WAT ZIJN GEURSTOKJES. Geurstokjes dienen als parfum voor in je huis. Wij willen als persoon lekker ruiken, maar wij vinden het ook belangrijk dat ons woonruimte een prettige geur heeft. Zo zijn de geurstokjes een populair item geworden in je interieur.
Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Oeh die ga ik zeker proberen voor dat geld! Die van Rituals enzo zijn altijd 20 euro ofzo. Selma 22 mrt. Ik ben gek op lekkere luchtjes in huis zolang het maar niet TE aanwezig is, zodra ik weer op mezelf woon, ga ik ze zeker proberen! Bellachique 22 mrt. Ik wist helemaal niet dat ze geurstokjes hadden, snel eens gaan kijken!
Geurstokjes van RITUALS Een heerlijke geur in huis.
Bestel de geurstokjes voor 22.00 uur en je hebt het de volgende dag al in huis, behalve wanneer je de producten in het weekend of op feestdagen bestelt. Ben je naast RITUALS geurstokjes ook op zoek naar andere RITUALS producten?
Interieurparfum kopen? Diverse Interieurparfums bij fonQ.nl.
De geuren zijn verkrijgbaar in de vorm van een geurkaars, welke een lange brand duur heeft. Of in de vorm van geurstokjes, eens in de zoveel dagen omdraaien en de stokjes blijven een heerlijke geur afgeven in huis. De geurkaars en geurstokjes zijn heel geschikt als leuk cadeau voor een verjaardag of een housewarming.
2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
Naast geurkaarsen en geurstokjes waren er ook handcrèmes en bodylotions te koop in de geuren Cedar, Linen en Flora die er ook heel mooi uit zagen. Omdat wij daar al genoeg van in huis hebben, kochten we deze niet maar wie weet is het iets voor jou!

Contacteer ons