Op zoek naar zelf olie voor geurstokjes maken?

Diy: geurstokjes zelf maken Puurweb.
Na een tijdje was de geur echter verdwenen, maar ik vond het setje zelf wel leuk staan en wou het niet weggooien. En toen kwam ik op het idee om zelf geurstokjes te maken en de gekochte geurstokjes te herbruiken. Wat heb je nodig? een klein glazen vaasje of bokaaltje liefst met een niet te grote opening bovenaan. bamboe stokjes voor brochettes. olie baby-olie, jojoba-olie, amandelolie.,
Gezonde en niet giftige luchtverfrissers om zelf te maken.
Dank voor de tips op je website. Zou je me willen helpen? Ik wil over een paar dagen een flesje geurolie cadeau geven. Ik heb alles volgens je beschrijving gedaan: flesje met smalle hals, geurstokjes van Rituals, essentiele olie en water. Wat ik ook probeer, er komt geen geur af van de stokjes. Hoeveel druppels olie doe jij erin en in hoeveel water? GEUREN DIE BLIJ MAKEN! je dat je eenvoudig zelf je eigen luchtverfrisser kunt maken?
DIY: geurstokjes voor in huis De kleine dingen.
Om zelf je geurstokjes te maken, hoef je slechts een paar benodigdheden in huis te halen.: een leuk flesje. geurloze babyolie of water. etherische oliën die vind je bij bijvoorbeeld bij Holland Barrett. kleurrijke lintjes om je flesje af te werken. En zo maak je het! Vul de flesjes eerst met water of geurloze babyolie. Ik koos voor een combinatie van de twee, zo verdampt het water minder snel en blijft de geur langer in je huisje. Je kan natuurlijk ook gewoon voor water kiezen, dan moet je de flesjes iets sneller bijvullen. Vul het flesje nu met een etherische olie naar keuze.
Maak je eigen geurstokjes / fragrance sticks Sillysis. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter.
12 juli 2016 at 1953.: Wat een goed idee om de olie ook voor in bad te gebruiken! 11 juli 2016 at 1530.: Weer zon leuke DYI! Ik koop geurstokjes altijd in de winkel maar heb wel bijna alles in huis om ze zelf te maken, ik ga deze zeker onthouden!
DIY geurstokjes voor in huis Simple Thoughts.
Dan kun je de scherpe uiteinde afknippen. Daarna vul je de fles voor de helft vol met baby olie. Het makkelijkst is om hiervoor een trechter te gebruiken om geknoei te voorkomen. Voeg dan een klein beetje essentiële olie toe. Het is lastig om uit te leggen hoe veel dit zal zijn, omdat niet ieder flesje even groot is en de sterkte van de essentiële olie verschilt. Je kan beter net wat minder er in doen, want dan kan je altijd nog een paar druppels extra toevoegen. Plaats dan een paar stokjes in de fles en dan zul je zien dat de stokjes zich vol zuigen met olie. Na een paar uur kun je de stokjes omdraaien, zodat ze helemaal doordrenkt zijn en de geur kan zich heerlijk verspreiden. Zo simpel is het om geurstokjes helemaal zelf te maken.
DIY: Budgetvriendelijke geurstokjes My Simply Special.
Parfumolie naar keuze ik gebruikte oude flesjes van Dille Kamille, maar je kan gebruiken wat je zelf lekker vindt. Aan de slag! Kunnen jullie al raden wat je moet doen? Juist, je giet eerst wat babyolie in je vaasje. Zorg ervoor dat hij niet te vol zit want je stokjes en geurolie komen er nog bij. Giet er nu wat parfumolie bij. Ik gebruikte ongeveer een 10 ml Cranberry, 10 ml Apple Spice en tien druppels Musk. Je kan dit een beetje op gevoel doen en geuren combineren die jij lekker vindt. Ik ging voor een herfstige geur en dat is goed gelukt. Schud je vaasje voorzichtig heen en weer zodat de olie zich verdeelt en zet je stokjes erin. Laat ze een halfuurtje of langer staan en draai ze daarna voorzichtig om. Draai ze vervolgens eens in de paar dagen om als ze minder geur af gaan geven. Vind je de geur niet sterk genoeg? Voeg dan gewoon nog wat geurolie toe! Deze geurstokjes staan nu heerlijk op mijn bureau en ik ben al aan het bedenken wat voor geuren ik de volgende keer ga combineren! Gaan jullie deze budgetvriendelijke geurstokjes ook maken?
Reed diffuser, zelf maken met deze handleiding.
Met deze handleiding kan je zelf een reed diffuser maken met natuurlijke ingrediënten. Bovendien is het heel gemakkelijk en werkt het goed! Benodigdheden voor je diy reed diffuser. Glycerine of een plantaardige olie naar keuze neem een vloeibare olie die geen geur heeft zoals zonnebloemolie of amandelolie., Wodka of pure alchohol. Het beste werkt alcohol met een hoog alcohol percentage. Hier vind je biologische alcohol weingeist maar je kunt ook ethanol bij de drogist halen. Etherische olie naar keuze. Een lege fles/vaas met een kleine opening. Speciale reed geurstokjes!
DIY geurstokjes interieurparfum The Life Factory. DIY geurstokjes interieurparfum The Life Factory.
Wij besloten zelf geurstokjes te proberen maken, om een frisse geur door ons appartement te verspreiden. Je hebt nodig: flesjes met een brede bodem maar een smalle hals, water of baby-olie, etherische olie/parfumolie, eventueel wodka, satéprikkers en leuke versiering zoals washitape of lint. Vul de flesjes eerst met water of baby-olie. Wij kozen voor water, maar beide substanties hebben hun voordelen. Water verdampt iets sneller, olie gaat langer mee maar vraagt ook meer etherische olie.

Contacteer ons