Resultaten voor rituals geurstokjes

RITUALS Home en Body Cosmetics Bestel online op rituals.com.
Bestel de geurstokjes voor 23.30 uur en je hebt het de volgende dag al in huis, behalve wanneer je de producten in het weekend of op feestdagen bestelt. Ben je naast RITUALS geurstokjes ook op zoek naar andere RITUALS producten?
Rituals geurstokjes online bestellen.
Log in en voeg toe aan verlanglijst. Laat uw huis op een natuurlijke manier heerlijk ruiken met de mooie geurstokjes van Rituals. Een lekker luchtje in huis geeft meteen een andere sfeer. Deze stokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zien er fraai uit in elke ruimte.
RITUALS mini geurstokjes VriendenLoterij.
Verspreid een heerlijke en natuurlijke geur door uw hele huis met de geurstokjes van RITUALS. U heeft de keuze uit vier verschillende geuren, die perfect zijn voor de woonkamer, badkamer of uw slaapkamer. Heeft u deze prijs gewonnen? Binnen vier weken na bekendmaking van de uitslagen ontvangt u per post een RITUALS cadeaubon, waarmee u de prijs kunt ophalen in een RITUALS vestiging.
2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
De kleine geurstokjes van Rituals kosten ook 12.50 en dan heb ik liever die in huis staan! De geurkaarsen vallen dan weer erg mee in prijs, maar als je ze bijna niet ruikt, heb je er ook niet zo veel aan!
RITUALS Home en Body Cosmetics Bestel online op rituals.com.
Dan is het tijd om de navulling van de fragrance sticks te kopen. Je vervangt de fles met parfum eenvoudig door de houten ring op de nieuwe fles te plaatsen of plaats de fles in de luxe geurstokjes houder van RITUALS.
TIP: Geurstokjes van Rituals.
Een bos geurige bloemen vergaat snel en de luchtverfrissers die je in het stopcontact steekt, ruiken vaak nogal chemisch. De geurstokjes van Rituals zijn daarom de perfecte oplossing! Je koopt de stokjes in een mooi uitziende koker, waar een stijlvolle glazen fles gevuld met parfum uit tevoorschijn komt, samen met wat elegante, natuurlijke stokjes.
Rituals Sakura Geurstokjes Mini Hallmark.
Een natuurlijke en stijlvolle manier om het huis heerlijk te laten ruiken naar de zachte geur van Rijstmelk Kersenbloesem. Verras iemand met deze heerlijke geurstokjes: een luxe en weldadig cadeau. EAN: 8716716051565 Rituals Sakura Geurstokjes Mini Werkt 2 3 weken.
RITUALS. The Ritual of Hammam Fragrance Sticks geurstokjes 230 ml Hudson's' Bay.
The Ritual of Hammam Fragrance Sticks geurstokjes 230 ml. The Ritual of Hammam Fragrance Sticks geurstokjes 230 ml. 2450, vanaf 2450., The Ritual of Hammam Fragrance Sticks geurstokjes 230 ml. 2450, vanaf 2450., The Ritual of Hammam Fragrance Sticks geurstokjes 230 ml.

Contacteer ons