Op zoek naar beste geurstokjes?

2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
Wel wat duurder dan de geurkaars, maar je ruikt het wel beter. De geurkaarsen kun je het beste aansteken in een kleine ruimte maar zijn voor 4 zeker het proberen waard. Naast geurkaarsen en geurstokjes waren er ook handcrèmes en bodylotions te koop in de geuren Cedar, Linen en Flora die er ook heel mooi uit zagen.
Interieur geurstokjes Girlscene.
Ik kom ze steeds vaker tegen: speciale stokjes die je kamer lekker doen ruiken. Je zet ze in een potje of vaasje en dan vullen ze, gelukkig héél subtiel, je interieur met een heerlijke geur! Ik ging voor jou op zoek naar de lekkerste geurstokjes die te koop zijn.
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Hierdoor vervliegt de geurolie veel langzamer en heb je veel langer plezier in vergelijking met geurstokjes van veel andere fabrikanten. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Welkom op deze mind en lifestyle blog! Hier vind je dagelijks een nieuw artikel over drie onderwerpen.: Productiever werken, positief denken, het beste uit je leven halen, genieten en tips om te groeien als persoon.
Rituals geurstokjes review Linnes.nl.
Posted by Linda Canter April 20, 2014 13. Rituals geurstokjes zijn een luxe product waar ik echt dol op ben. De geurstokjes van Rituals zorgen niet alleen voor een lekkere geur in je huis, maar hebben ook een prachtige uitstraling.
Dol op geurstokjes Volg Suzanne.
Ik kocht een leuk wit dienblaadje om de geurstokjes en kaarsjes op te zetten helaas is het blad ietsjes beschadigd in de winkel en een zacht hartje van stof ter decoratie. Omdat deze geurstokjes aan de andere kant van de woonkamer staan, botst de geur niet met de stokjes van Rituals.
Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Kruidvat Geurstokjes gemaakt van natuurlijk riet absorberen de uniek gemengde geurolie, waardoor een heerlijke geur door de ruimte wordt verspreid. De geurstokjes behoren tot het vaste assortiment van Kruidvat en zijn daarom het gehele jaar door verkrijgbaar in de geuren vanilla, orchidee, jasmijn, green tea en rose.
On-line en pm.

Contacteer ons