Resultaten voor welke geurstokjes zijn goed

2Test: HEMA Geurstokjes en Geurkaarsen 2WMN.
De geur van de stokjes zijn duidelijk veel sterker dan die van de geurkaarsen. Willemijn gebruikt de geurstokjes in haar woonkamer en zo nu en dan ruik je een zweempje van de geur Linen die heel zacht ruikt. Daarnaast vinden we het ook nog eens heel mooi staan in ons interieur. Het ziet er chic uit en oogt wat luxer dan de andere geurstokjes van HEMA. Ik gebruik Flora op de wc en doordat dit zon kleine ruimte is, ruik je de geurstokjes extra goed.
Rituals geurstokjes review Linnes.nl.
RITUALS geurstokjes prijs, inhoud en verkrijgbaarheid. De Rituals geursticks koop je bij Rituals, in de Rituals webwinkel, maar ook Bol.com verkoopt Rituals. Een set kost 2450, met een inhoud van 230 ml, goed voor 3 maanden. Je hebt ook minis, deze kosten 1350, en hebben een inhoud van 50 ml, goed voor 2 tot 3 weken. Meer Rituals reviews op Linnes.nl. Heb jij ook Rituals geursticks in huis? Welke geur is jouw favoriet? 20/05/2014 at 1025.: Gebruik ze al erg lang. Mijn huis ruikt er echt lekker door. Maar ik vind de oude flesjes/potjes wel mooier. 20/05/2014 at 1312.: Ik gebruik ook al jaren deze geursticks. De nieuwere geuren zijn echt verrassend goed!
Dol op geurstokjes Volg Suzanne.
Een grote fles wederom, want daar doe je lekker lang mee, namelijk meer dan drie maanden. Daarom is de flinke prijs 2350, het meer dan waard. De geurstokjes van Rituals zijn vanaf 1250, onder andere te koop bij Rituals en bol.com.
On-line en pm.
RITUALS geurstokjes, wat vind ik ervan? Lisanne Leeft.
Lisanneleeft 20 februari 2014 / 1844.: Geurstokjes zijn natuurlijk wel makkelijker vooral op de wc haha, maar kan me goed voorstellen dat je liever voor een kaars kiest. Die zijn ook prijzig, maar geeft waarschijnlijk dat zelfde luxegevoel! Suzanne 20 februari 2014 / 1857.:
Interieur geurstokjes Girlscene.
Alleen mn vriend houd er niet van, en ik hoor wel meer jongens klagen! En maakt niet uit welke geur je ook kiest. 10 jaar geleden Bubblegummy. Je hebt veel goedkopere, bv bij de vd in breda zijn ze in de opruiming voor 5 euro weet niet of dat overal zo is. 10 jaar geleden Jan. Ik heb zo'n' geurzakje 3 voor 395, superlekker en supergoed! 10 jaar geleden xxkirstt. die dingen hebben wij ook thuis, werkt best goed.
Kruidvat Geurstokjes LiveLifeGorgeous.
Ik heb altijd geurstokjes in de toilet staan, maar dan de duurdere zoals Rituals of Sabon. Meestal geuren de goedkopere niet zo lang, maar ik ben hier wel nieuwschierig naar geworden. LottedeJ 22 mrt. Wij hebben deze stokjes in het toilet staan, ik weet alleen niet welke geur. Ik vind t wel echt fijn ruiken, het is ook niet te sterk ofzo! HollandaBeauty 22 mrt. Ik kende ze nog niet, goede tip zeker bij de kattebak lekker praktisch haha. Desirée 22 mrt. Ik heb de Orchid nu op mn bureau staan, vind ze heerlijk.: Miranda 22 mrt. dit klinkt wel erg goedD: Ik ga eens kijken of ze bij ons ook te koop zijn, ik heb ze namelijk nog niet gezien. Sandra 22 mrt. ze lijken met echt heel erg lekker. Charile 22 mrt. Lijken me lekker, zeker voor die prijzen! Nina 22 mrt. Hmmm, klinkt goed!

Contacteer ons